+381 63 8006018
NEZAVISNI DISTRIBUTER
 

 

ADVANCED Program

 

Napredan dijetalni program ishrane

Advanced Program uključuje sve proizvode programa Quick Start sa dodatkom proizvoda Formula 4 – Minerali sa vitaminom C i Thermojetics® čaj. Ovi izvanredni prehrambeni proizvodi osmišljeni su, imajući na umu vaše specifične potrebe, kako bi vam pomogli u postizanju željenih ciljeva.

Gledajte kako centimetri nestaju, a kilogrami se tope!

Ustanovljeno da dosta biljaka, kao što je zeleni čaj, ubrzavaju naše procese u metabolizmu, što ima za posljedicu porast toplotnog nivoa tela pa je efekt jednak za starije masne naslage. Mogu se uzimati i posebno kao dodatak u sistemu izbora suplemenata za mršavljenje. Ove biljke se nalaze u našem proizvodu Thermojetics® čaj.

Ovaj izuzetan napitak na biljnoj bazi će pomoći svakoj osobi koja ima problema sa masnim naslagama, a želi smršati, da uz vrlo malu fizičku aktivnost (rekreativni sport 20-30 minuta, šetnja, vožnja bicikla) ili okopavanje bašte pokrenu sagorevanje masnih zaliha što će rezultirati sa smanjenjem obima bedara, stražnjice, bokova i stomaka. Dovoljno je popiti napitak 10-15 minuta pre obavljanja aktivnosti, što će odmah rezultirati sa pojačanom energijom, a kasnije sa gubitkom masnih naslaga.

Zahvaljujući našim Formulama od 1 do 4, a naročito preparatima Formula 3 i Formula 4 koje su namenjene posebno za osobe koje imaju problema sa celulitom, i uz pomoć Thermojetics® čaja doći će do redukovanja lokalne masnoće i retencije vode. Ojačaće vaše vezivno tkivo i poboljšati cirkulaciju, koja je jedna od glavnih uzročnika celulita i nakupljanja optadnih i štetnih materija u organizmu.

Advanced Paket - 15.930,08 dinara

 

Formula 1 - Dijetalni proizvod za kontrolu težine je izradjen prema modernoj prehrambenoj tehnologiji, ova posebno sastavljena i jedinstvena mešavina sastojaka nudi proteine najvišeg kvaliteta, ugljene hidrate, vitamine, minerale, biljna vlakna i lekovito bilje. Vitamini A, C, E i selen kao antioksidansi štite ćelije od oštećenja.

Formula 1 u svakoj porciji nudi ukusan i uravnotežen obrok koji sadrži približno 210 kalorija (ukljužujući 250 ml polumasnog mleka). Možete birati izmedju 4 prijatna ukusa Formule 1: vanila, čokolada, jagoda i kapućino.

Pakovanje iznosi 550 grama. Opširnije o proizvodu Formula 1

 

Formula 2 - Multivitamin Complex Vam pomaže dopuniti manjak neophodnih hranjivih sastojaka u telu čije se zalihe iscrpljuju zahvaljujući svakodnevnim stresovima, lošim navikama u ishrani i štetnim delovanjima iz okoline.

Formula 2 sadrži vitamine i minerale koji će pomoći Vašem telu u stvaranju osnove za dugotrajno dobro zdravlje. Antioksidansi kao što su vitamin A, vitamin C, vitamin E i selen pomažu Vašem telu u borbi protiv slobodnih radikala.

Pakovanje: 90 tableta. Opširnije o proizvodu Formula 2

 

Formula 3 - Proteinski prah (belančevine soje i surutke) sadrži proteine koji su jedna od najbitnijih komponenti doslovno svake ćelije u organizmu. Ljudi koji su na dijeti prečesto smanjuju unos proteina nastojeći kontrolisati težinu. To može dovesti do Jo Jo efekta, nedostataka hranjivih materija koji može usporiti proces smanjenja težine i konačno dovesti do povećanja težine.

Pakovanje: 240 grama. Opširnije o proizvodu Formula 3

 

Fiber and Herb Tablets - Dijetalni integrator biljnih vlakana je kombinacija zobnih mekinja i odabranih biljaka podstiče uspešno odstranjivanje štetnih materija iz organizma i na taj način pročišćava probavni sistem. Čistiji probavni sistem bolje funkcioniše i omogućava bolju apsorpciju hranjivih sastojaka.

Pakovanje: 180 tableta. Opširnije o proizvodu Fiber and Herb Tablets

 

Formula 4 - Minerali sa vitaminom C Ovaj proizvod ima nekoliko namena. Ako ga konzumirate sa odgovarajućim dnevnim unosom tečnosti, biljni kompleks će pomoći telu pri uspostavljanju prirodne ravnoteže količine vode u organizmu što može poboljšati izgled Vaše kože.

Formula 4 je Jedinstvena biljna kombinacija načinjena za podsticanje prirodne eliminacije štetnih materija iz organizma i smanjenje pohranjenih zaliha vode u telu. Ovi procesi u kombinaciji pomažu kod ublažavanja pojave "narandžine kore" na koži.

Pakovanje: 90 kapsula. Opširnije o proizvodu Formula 4

 

Thermojetics ® čaj - Napitak na biljnoj bazi je osvežavajući ukusni napitak, bilo da je napravljen kao topao ili hladan napitak, koji ujedinjuje drevna znanja o pozitivnim svojstvima biljaka s modernim tehnološkim rešenjima. Ovaj čaj je mešavina načinjena od pet biljaka sa brzim delovanjem. Kombinujići drevnu mudrost travara sa savremenom inovativnošću ovaj niskokalorični napitak pomaže aktivnom sagorevanju masnih naslaga, doprinosi opštem zdravlju organizma i održavanju Vaše prirodne vitalnosti.

Thermojetics ® čaj postoji u tri različita ukusa: limun, breskva i prirodan ukus.

Pakovanje: 50 grama. Opširnije o proizvodu Thermojetics ® čaj

 

Napomena !

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani te kao takvi mogu biti od pomoci. Cilj ovog proizvoda nije dijagnosticiranje, lečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

 

SVI PROIZVODI SU ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI

 

 

Advanced Program se može naručiti telefonom svakim danom od 9 - 17h

Isporuka proizvoda je 24 do 72 sata od porudžbine proizvoda ili Programa.
Plaćanje prilikom preuzimanja paketa!

 

Wellness Lifestyle Centar

 

+381 63 8006018

 

KliK.co.yu - Razmena